OM OSS

HELPING DOERS PERFORM FEARLESSLY SINCE 1961.

För några innebär säkerhet att hålla sig undan. Men andra förstår att om det ska skapas trygghet, en säker plats, måste någon ha modet att utforska det vilda och kanske till och med det farliga. Att bara kavla upp ärmarna och få jobbet gjort.

 De är världens doers. Och precis som för dem, är handling vårt DNA. Det finns i vårt norska arv. Sedan 1961 har vi hjälpt världens doers att prestera tryggt genom att tillhandahålla förstklassigt handskydd för olika branscher.

VÅRA VÄRDERINGAR.

 • Ärlighet  
  Vi är stolta över vilka vi är och de produkter vi erbjuder.  Vår tilltro tillåter oss att vara öppna och transparenta i alla våra beslut. ‌På detta sätt vinner vi förtroende från våra kunder och lyckas skapa hälsosamma, långvariga relationer.

 • Passion
  På Granberg är vi passionerade för det vi gör: att hjälpa människor att känna sig trygga. Det är den drivkraften som håller oss uppdaterade, motiverar oss att lära oss mer och fortsätta utvecklas.

 • Mod
  På Granberg försöker vi hellre och misslyckas än att riskera att bli stillastående. Med en modig inställning är vi inte rädda att utforska nya vägar för att hitta bättre lösningar som leder branschen framåt.

 • Expertis 
  Med över 60 år i branschen har vi tillsammans den expertis som krävs för att alltid leverera högkvalitativa produkter – utvecklade för att prestera optimalt i varje situation.

Genom att klicka på 'Acceptera alla' godkänner du att vi kan samla information om dig för olika ändamål, inklusive: Statistik och marknadsföring.